Pui shanghai

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2012 | 10077 vizualizari

COMENTARII (58)

Rocsi 1

21.10.2012, 18:46

Ce bine arata si prezentate ca la restaurant

Zamfira 1

21.10.2012, 18:47

super!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 18:54

foarte bun!

La Ancuta 1

21.10.2012, 19:00

am sosiiiiit!!!

Mitinita 1

21.10.2012, 19:02

ce fain arata

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 19:04

da Rocs,am fost la restaurant si am pozat ce m mancat

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 19:05

multumesc,Zamfira!

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 19:05

da,da........bun,Elena!

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 19:05

bine ai sosit,Ancule!

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 19:05

mercic,Miti!

La Ancuta 1

21.10.2012, 19:07

eu am venit, dar te anunt ca sunt flamanda

La Ancuta 1

21.10.2012, 19:07

si-l aduc si pe Dragos, ca daca e vorba de carnita...e primul

Bucataras Medi 1

21.10.2012, 19:08

am niste ciorba de fasole cu afumutara..............mmm.............ce zici?

portiadelumina 1

21.10.2012, 19:08

Să repeţi experienţa măcar odată pe săptămână Medi pentru cei ca mine, adică pentru pofticioşi

alldaycooking 1

21.10.2012, 19:10

ce bun trebuie sa fie! foarte frumoasa prezentarea!

La Ancuta 1

21.10.2012, 19:10

buna ciorba, dar pana ajung la Bucuresti, mai faci ceva, nu???

Bunica 1

21.10.2012, 19:14

Face Ancuta,cum sa nu...tu sa ajungi la Bucuresti

MotanLaOale 1

21.10.2012, 19:23

bun bun

Cris2711 1

21.10.2012, 19:24

ce de papica buna

Valclaudia 1

21.10.2012, 19:30

mmmmmmmmmmm, ce bunatate!

Ubulika 1

21.10.2012, 19:35

super

Lau 1

21.10.2012, 20:35

super

jolygina 1

21.10.2012, 20:52

imi place

laura_n 1

21.10.2012, 20:53

Medi, din asta as papa si eu

Rocsi 1

21.10.2012, 20:56

)Hai ca nu te cred ca ai face asa ceva ...Doar ziceam ca ai prezentat foarte frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai