Reteta de tort cu blat cu nuca si crema de vanilie fina cu unt

de Geanina87 in Torturi, 15 Mar 2014 | 350371 vizualizari

COMENTARII (63)

JulyCris 1

26.03.2014, 20:44

Dupa cum arata,cred ca e genial!

Geanina87 1

26.03.2014, 21:26

capruia 1

11.04.2014, 09:40

arata super il fac si eu de paste!

Geanina87 1

11.04.2014, 17:13

mikyadele83 1

15.04.2014, 20:39

am facuto azi e nemaipomenit de buna <3 pana si vecinele mele in Italia sau lins pe degete

Geanina87 1

16.04.2014, 06:44

Ma bucur mult!

ralu_ca 1

26.04.2014, 06:59

Geanina87 1

26.04.2014, 07:22

reisnaor_2006 1

03.10.2014, 23:00

CretuValentina 1

11.06.2019, 11:19

VI 1

24.12.2019, 18:33

Anett 1

02.12.2021, 12:03

Super tort!

Alexandra_Geanina 1

20.02.2024, 07:24

Bună ziua! Am urmat această rețetă ieri și nu a ieșit chiar minunat. În primul rând la blat a ieșit puțină compoziție și nu am avut de unde să tai 3 blaturi. Apoi la cremă, la fel super puțină compoziție, iar a 2a zi s a întărit, nu e nimic cremos și la gust destul de grețos, se simte foarte puternic gustul de unt. Deci cantitățile nu sunt ideale. Îmi pare rău ca am depus efort și energie cu rețeta dumneavoastră.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie, visine si piersici