Sarmalute de pui in frunza de stevie

de vero_closca in Pui, 13 Mai 2010 | 5734 vizualizari

COMENTARII (14)

silvi0ara 1

13.05.2010, 23:37

Ce bunatate,bine ca sunt prima,iau cate vreau.

nadina73 1

13.05.2010, 23:42

silvioara nu tot vreau si eu sau macar 5 cate una in fiecare furculita

nadina73 1

13.05.2010, 23:42

vero mai pune una pe farfurie sa fie 5 cate furci sant

Bucataras Medi 1

14.05.2010, 07:27

poti pune si mai multe ca sigur le vom manca....................................

madi_marin 1

14.05.2010, 08:46

daca e vorba de sarmalute.....ma bag si eu in oala....ca tare imi mai plac....

Dana Cristea - pusikmea 1

14.05.2010, 09:03

si eu ma bag, in toata oala

lia maria 1

14.05.2010, 09:55

vin si eu fuguta cu 5 furculite

Rocsi 1

14.05.2010, 11:09

am mai auzit de chestia asta sa fierbi sarmalele cu bors...eu de obicei frunzele cele de varza verde cand le oparesc pun in apa aia putin bors dar de fiert nu le-am fiert niciodata asa....

Sylvia 1

14.05.2010, 14:06

Excelent arata, nota maxima !!!

vero_closca 1

14.05.2010, 17:52

va astept de ieri cu poarta larg deschisa! unde sunteti???

Bunica 1

15.05.2010, 17:35

Sunt foatre bune fierte in bors, si pe deasupra nu trebuie sa le acresti

mena29 1

16.05.2010, 07:30

Mmmm ce bunatate,cinci furculite

Laly 1

16.05.2010, 20:42

Vreau si eu macar una si iti dau si 5 furculite

Dana Cristea - pusikmea 1

17.05.2010, 10:50

am vr si eu sa fac in foi de stevie, dar nu am gasit stevie cu frunza buna in piata, s- a cam dus, asa ca am facut in foi de vita si pt pici in foi de spanac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu cascaval afumat si sos tzatziky