Tarta cu ciuperci si blue cheese

de ExploraCuisine in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2011 | 5163 vizualizari

COMENTARII (28)

marcela1979 1

19.02.2011, 21:11

bun bun o portie mare vreau

ExploraCuisine 1

19.02.2011, 21:18

Hai la mine ca mai fac una for you

mena29 1

19.02.2011, 21:33

Wow,ce bunatate. O sa revin sa pun like.

ExploraCuisine 1

19.02.2011, 21:45

Multumesc mena29

tanyapatap 1

19.02.2011, 22:08

Lau 1

19.02.2011, 22:16

RuxyRux 1

19.02.2011, 22:18

Arata grozav dar pentru gustul meu scot blue cheese

mamaieelena 1

19.02.2011, 22:18

buna si a iesit grozav

ExploraCuisine 1

19.02.2011, 22:26

Multumesc sufletista, RuxyRux, sa stii ca e super gustoasa blue cheese (eu am folosit Rosenborg).
Mamaieelena, multumesc pentru comment

RuxyRux 1

19.02.2011, 22:31

N-as putea manca niciodata dar sa nu ma intrebi de ce

cismaru_nicoleta 1

19.02.2011, 22:57

Nu am mancat niciodata blue cheese ...o fii buna?...nu ti-a fost asa ciudat prima data k ai gustat??
Asa arata super bine tarta ta

LUK 1

19.02.2011, 23:17

interesant

La Ancuta 1

19.02.2011, 23:26

ce bine arata

Ligia Bxl 1

20.02.2011, 00:13

ooo e o bunatate blue cheese si mie la prima vedere mi sa parut ciudata dar la prima gustare mi sa parut foarte apetisanta,bravo tare buna tarta,ador tartele de orice fel

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 05:30

Sa raspund la intrebare, Nicoleta, a fost putin ciudat prima data cand am incercat blue cheese, si desi nu sunt fan al branzei in general, imi place tare mult aceasta branza, e delicioasa, e drept ca o prefer pe aia Rosenborg (danish), ca cele frantuzesti nu ma incanta foarte tare, dar te rog sa o incerci macar o data, o sa vezi ce buna e! sotul meu a fost tare sceptic la inceput, iar dupa ce a gustat o data, mananca acum tot timpul

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 05:31

Pentru cine nu vrea sa puna blue cheese in tarta, se poate prepara si cu alt tip de branza, nici o problema

Sidy 1

20.02.2011, 07:47

Ce bunatateeeeee

gatitdemine 1

20.02.2011, 08:28

Excelent

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 09:03

Ce dragute sunteti Sidy si gatitdemine
Va invit la o feliuta!

madi_marin 1

20.02.2011, 09:15

delicios.....

DIANA B 1

20.02.2011, 09:29

Dai si mie ?

divainbucatarie 1

20.02.2011, 14:31

kukibella 1

20.02.2011, 14:58

mirela0911 1

20.02.2011, 19:33

super arata

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 20:41

madimarin, divainbucatarie, kukibella, mirela0911, onesta, va multumesc tuturor, sunteti tare dragute, si sper sa incercati tarta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pasta de avocado si somon afumat