Tocana in vas roman

de AnyCostescu in Porc, 9 Sep 2012 | 4057 vizualizari

COMENTARII (13)

laura_n 1

09.09.2012, 10:14

buna tare

Merisor 1

09.09.2012, 10:17

uite cine a taiat porcul! buna tocanita!

AnyCostescu 1

09.09.2012, 10:40

porcu e taiat de aproape 2 luni dar am mai avut rezerve

Bya Ralu 1

09.09.2012, 11:07

bun bun

Cris2711 1

09.09.2012, 11:47

super

adry88 1

09.09.2012, 12:27

o tocana foarte buna

Lau 1

09.09.2012, 12:47

buna

Rocsi 1

09.09.2012, 13:10

LUK 1

09.09.2012, 15:41

yummy

MotanLaOale 1

09.09.2012, 19:21

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:02

gaby_duceag 1

10.09.2012, 08:33

vai di mini!

mamaieelena 1

10.09.2012, 21:14

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc