Tort cu ciocolata, bezea si crema de lapte

de Ela68 in Torturi, 9 Ian 2014 | 82756 vizualizari

COMENTARII (123)

Ela68 1

10.01.2014, 09:10

deyutzky, multumesc

Ela68 1

10.01.2014, 09:10

anca, ma bucur ca-ti place

ianculubita 1

10.01.2014, 10:06

Ce frumos arata,cred ca a fost delicios!!ai avut ceva de lucru!!

_Alina_ 1

10.01.2014, 10:48

O bunatate!

Rocsi 1

10.01.2014, 11:19

Un tort absolut minunat. Te felicit

Ela68 1

10.01.2014, 11:54

Lubita, am scris mult, dar nu e greu de facut

Ela68 1

10.01.2014, 11:55

Alina, combinataia a fost reusita

Ela68 1

10.01.2014, 11:56

Multumesc Rocsi

diaconta 1

10.01.2014, 13:17

haide Ela,ca nu-i asa.Ai foarte multe chestii care-mi plac,cel putin mie.Modestia ne omoara )))
Si eu ma tot gandesc acum cum sa ornez tortul sa fie wowwwwwwww,sa nu ma fac de rusine,la gust cred ca-i minunat

Ela68 1

10.01.2014, 15:04

Dia, intotdeauna m-am subapreciat, recunosc asta. Asa am fost crescuta si nu-mi pare rau, chiar daca am avut de pierdut in viata.
Ce tort ai facut ?

diaconta 1

10.01.2014, 15:07

Am facut un pandispan cu cacao,cu crema de ciocolata,sampanie si jeleu de fructe de padure.Am ramas la partea cu ornatul.Am facut niste ornamente,dar nu mi-au iesit cum as fi vrut.
Imi plac de mor alunele alea ale tale,dar nu mi-ar iesi "ever",n-am prea multe vorbe cu caramelul

gaby_duceag 1

10.01.2014, 15:10

da' poate are el cu tine ))))))))))))))))

diaconta 1

10.01.2014, 15:47

Gaby,nu cred ))) n-are numarul meu

Ela68 1

10.01.2014, 16:16

of, am scris un mesaj si nu s-a salvat. Dia, poti sa incerci, crede-ma nu-i atat de complicat. Secretul este ca trebuie sa lasi zaharul ars sa se raceasca, insa nu atat de mult. Fierbinte fiind nu ramane pe aluna, se scurge tot. Iei scobitoarea cu aluna infipta si o treci prin zaharul ars. Lasi deasupra sa se scurga si racindu-se se formeaza firele. Eu m-am complicat, de aceeau n-au iesit toate la fel. Hai ca merge

diaconta 1

10.01.2014, 16:18

pai ma gandesc ca trebuie sa le tii pe toate la scurs cam in acelasi timp

Micutza Luana 1

10.01.2014, 16:39

nebunieeeee ::

Ela68 1

10.01.2014, 19:31

Dia, oricum trebuie facut in cantitati mici , pentru ca dupa 4, 5 alune zaharul incepe sa se intareasca si e musai sa-l reincalzesti putin.
Am gasit explicatii aici http://www.justlovecookin.com/2011/12/tort-de-ciocolata-cu-orange-curd.html sau aici http://anditudor.blogspot.ro/2010/05/cheesecake-cu-ciocolata-si-alune-de.html

Ela68 1

10.01.2014, 20:04

Multumesc Lu`

mihaelam90 1

10.01.2014, 21:39

oaaa super bine arata!!! Cred ca e foarte gustos

Ela68 1

10.01.2014, 21:50

da miha, a fost gustos, a ramas doar amintirea

diaconta 1

10.01.2014, 22:23

Mersi Ela Acum ca am terminat tortul sunt cam dezamagita.E urat si nu-mi place deloc.Si cred ca-i si prea mic

Ela68 1

10.01.2014, 22:43

Hai mai Dia, nu poate fi atat de rau, sa ne arati poze

diaconta 1

10.01.2014, 22:58

O sa fac maine poze,dar la cat e de intunecat afara ca ploua rau si pozele or fi nasoale precum tortul

Pushaa 1

11.01.2014, 14:50

Ela68 1

11.01.2014, 22:53

pushaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe de pădure şi ciocolată