Varza murata calita cu carne de porc

de MIUTA in Porc, 10 Feb 2012 | 18450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o capatana mare de varza murata
  • 1 kg ceafa de porc
  • 3 bucati ceapa
  • un gogosar rosu mare sau pasta de ardei
  • o lingura mare cu untura
  • cimbru
  • 3-4 foi de dafin
  • piper
  • sare
  • smantana
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata calita cu carne de porc:

Am taiat varza fideluta si am spalat-o in doua ape.Am lasat-o sa stea in ultima apa pana am avut nevoie de ea.

Am calit in untura ceapa taiata marunt.Am adaugat in cazul meu si un ardei rosu mare dar si 3 linguri pasta de ardei.

Am pus carnea taiata bucati,varza,cimbru,foi de dafin,piper si sare foarte putina deoarece e sarata varza.Am pus cam 500 ml apa si am dat varza la cuptor pentru 2 ore.

Am scos vasul din cand in cand si am amestecat.Daca e nevoie se mai pune apa.

Mancarea e gata cand s-a fiert varza si a scazut apa.

Se serveste cu mamaliguta si smantana.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145985
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145986
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145987
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145988
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145989
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145990
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145991
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145992
retete culinare - Varza murata calita cu carne de porc 145993

COMENTARII (24)

MIUTA 1

11.02.2012, 18:50

Multumesc frumos

mirela0911 1

12.02.2012, 15:11

tare bun mai e!

MIUTA 1

12.02.2012, 15:53

Multumesc frumos Mirela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59