Criss

6

Bucataras
Chef

Targu Mures

Bucataras din 13.07.2010

RETETE542
PRIETENI237
Retete / Paste

Budinca de paste cu branza si stafide

In Paste la 7 Feb 2017

  Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se lasa intr-o strecuratoare pana se scurge toata apa. Ideal e sa folositi niste paste de calitate, care nu se lipesc si nici nu se sfarama. Pastele de casa sunt cele mai bune, dar la fel de...

Paste cu branza si sunca la cuptor

In Paste la 27 Mai 2016

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa. Un vas termorezistent se unge cu unt si se pun pastele in vas. Sunca se taie cubulete si se rumeneste putin in unt, apoi se adauga peste paste. Se adauga jumatate din cascavalul ras si se amesteca. Ouale se...

Pastitsio

In Paste la 8 Mai 2014

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mare, ciupercile se taie feliute si se calesc in ulei de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca pana isi schimba culoarea.       se adauga conserva de rosii si se lasa sa fiarba. Se adauga sare, piper si...

Tagliatelle (facute in casa)

In Paste la 6 Noi 2013

Se face un aluat elastic, nelipicios, care se intinde intr-o foaie subtire. Se lasa sa se usuce 10-15 minute. Atentie , nu trebuie lasata prea mult pentru ca daca se usuca prea tare, devine sfaramicioasa. Se ruleaza foaia si se taie fasii de aproximativ 1 cm. Se intind taieteii si se mai lasa sa...

Canneloni

In Cannelloni la 5 Noi 2013

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline, se adauga morcovul ras, carnea si ciupercile taiate cubulete, sare, piper, cimbru si pasta de rosii.  Pastele se fierb in apa cu sare timp de 4 minute, nu mai mult. Se pot folosi si nefierte insa banuiesc (,) ca raman mai...

Taitei de casa, pentru supa

In Paste la 13 Ian 2012

Se face un aluat elastic si nelipicios. Daca mai e cazul, se mai adauga putina faina pana cand aluatul capata consistenta dorita, dupa care se trece la etapa urmatoare, se intinde foaia. Eu neavand o "scula" performanta, am intins cu facaletul. Foaia trebuie intinsa bine sa iasa...

Paste cu varza

In Paste la 10 Mar 2011

Varza se taie ca si pentru salata si se caleste. Se pune piper destul de mult si sare dupa gust. Pastele se fierb in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu varza calita.

Paste cu cartofi

In Paste la 24 Ian 2011

Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca apoi se curata. Trebuie sa fie reci pentru ca altfel se zdrobesc si nu se pot taia cubulete. Ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga cubuletele de cartofi, sare, piper, boia iute si pastele fierte in apa cu sare si scurse. Poate fi...

Paste umplute

In Paste la 22 Oct 2010

Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi. Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite. Se unge un vas termorezistent,...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 15.12.2021

Escalop Zingara

publicat la 07.12.2021

Salata Coleslaw

publicat la 06.12.2021

Desert bilute Zserbo

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]