Minty Lime Freeze

de mirela0911 in Prajituri, 29 Mai 2011 | 4822 vizualizari

 

Nu stiu cum sa-i zic pe romaneste, sa sune si frumos, dar stiu ca este delicioasa si atat de racoroasa mai ales pe caldura asta.

 

INGREDIENTE

  • 250g branza dulce
  • 1/2 cup zahar
  • 1/2 plic gelatina
  • 1 lg coaja rasa de lime
  • 1/4 cup suc lime proaspat stors
  • 1 lg sirop de menta
  • 250 ml frisca batuta
  • 1 lg menta proaspata tocata
  • 1 1/2 cup biscuiti zdrobiti fin
  • 6 lg unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minty Lime Freeze:

Se bate branza cu 1/4 cup zahar pana se omogenizeaza si se topeste zaharul. Se adauga gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic, coaja si sucul de lime, siropul de menta. Se mixeaza bine bine.

Se amesteca cu frisca batuta si menta tocata. Se toarna intr-un vas de yena pregatit inainte cu folie alimentara. Se da la rece pana preparam blatul.

Biscuitii zdrobiti fin se amesteca cu restul de zahar si untul topit. Se presara peste crema si se acopera cu folia apasand usor amestecul peste crema. Se da la frigider (unde este cel mai rece) pt 3 ore.

Cand se scoate se rastoarna peste o tava si se lasa timp de cateva minutele la temperatura camerei inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minty Lime Freeze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

mihaelar63 1

16.06.2011, 08:14

Sunt lesinata dupa menta eu imi pun si in cafea

mirela0911 1

18.06.2011, 09:08

Mihaela si pe mine m-au ametit fetele cu sirop de menta de a trebuit sa-mi fac si eu

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 17:18

foarte buna si racoritoare prajiturica!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si mascarpone