Minty Lime Freeze

de mirela0911 in Prajituri, 29 Mai 2011 | 2184 vizualizari

 

Nu stiu cum sa-i zic pe romaneste, sa sune si frumos, dar stiu ca este delicioasa si atat de racoroasa mai ales pe caldura asta.

 

INGREDIENTE

  • 250g branza dulce
  • 1/2 cup zahar
  • 1/2 plic gelatina
  • 1 lg coaja rasa de lime
  • 1/4 cup suc lime proaspat stors
  • 1 lg sirop de menta
  • 250 ml frisca batuta
  • 1 lg menta proaspata tocata
  • 1 1/2 cup biscuiti zdrobiti fin
  • 6 lg unt topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minty Lime Freeze:

Se bate branza cu 1/4 cup zahar pana se omogenizeaza si se topeste zaharul. Se adauga gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic, coaja si sucul de lime, siropul de menta. Se mixeaza bine bine.


Se amesteca cu frisca batuta si menta tocata. Se toarna intr-un vas de yena pregatit inainte cu folie alimentara. Se da la rece pana preparam blatul.


Biscuitii zdrobiti fin se amesteca cu restul de zahar si untul topit. Se presara peste crema si se acopera cu folia apasand usor amestecul peste crema. Se da la frigider (unde este cel mai rece) pt 3 ore.


Cand se scoate se rastoarna peste o tava si se lasa timp de cateva minutele la temperatura camerei inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Minty Lime Freeze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

mihaelar63 1

16.06.2011, 08:14

Sunt lesinata dupa menta eu imi pun si in cafea

mirela0911 1

18.06.2011, 09:08

Mihaela si pe mine m-au ametit fetele cu sirop de menta de a trebuit sa-mi fac si eu

Angelina_Elena 1

16.08.2012, 17:18

foarte buna si racoritoare prajiturica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara coca