Prăjitură cu brânză şi vişine

de madi_marin in Prajituri, 16 Mar 2013 | 1518 vizualizari

 

Prăjitura asta e rezultatul unui eşec. Dar cum nimeni nu e perfect, nici eu nu-mi doresc sa fiu perfecta şi sa fac preparate perfecte şi cred ca fiecaruia i s-a intâmplat să aibă zile în care nu iese nimic cum trebuie....cel puţin în bucătărie.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză de vacă
  • 4 ouă
  • 4 linguri cu griş
  • 1 plic praf de budincă de vanilie
  • 1 cană de zahăr
  • 1/2 pliculeţ praf de copt
  • 300 g vişine (fără sâmburi din compot sau congelate)
  • 50 g ciocolată albă
  • 250 ml frişcă lichidă
  • esenţă de vanilie
  • gem de vişine şi ciocolată albă pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză şi vişine :

Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu jumătate de cană de zahăr, iar gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr.


Peste crema de gălbenuşuri se pune brânza, praful de budincă, esenţa, praful de copt, ciocolata mărunţită cu cuţitul, frişca bătută obţinută din 150 ml lichidă, apoi se încorporează spuma de albuşuri şi vişinele decongelate, sau dacă sunt din compot, scurse bine.


Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, apoi se toarnă compoziţia şi se dă totul la cuptor la foc mic pentru 1 oră.


Când e gata, se răceşte un pic, apoi se zdrobeşte cu furculiţa şi se pune compoziţia în forme individuale, se tasează bine, apoi se răstoarnă şi se ornează fiecare în parte cu restul de frişcă bătută, gem de vişine şi ciocolată albă.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu brânză şi vişine " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Angelina_Elena 1

14.05.2013, 20:37

Asa "esec" sa tot mananci, arata foarte bine!

Valclaudia 1

16.06.2013, 10:13

Bya Ralu 1

04.01.2014, 19:26

mie imi place cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine