Tarta cu cirese

de ionela2682 in Dulciuri, 20 Iun 2011 | 4878 vizualizari

 

Daca tot este sezonul cireselor iata ce am pregatit......:

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 1 1 / 2 cani (200 grame) făină cernuta
  • 1  linguriţă de sare
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt, la temperatura camerei
  • 1 / 4 ceasca (50 grame) zahăr alb
  • 1 ou mare, uşor bătut
  • Pentru umplutura:
  • 50 g zahar
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 3 lg amidon alimentar
  • 2 oua
  • cirese fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cirese:

-zaharul se mixeaza cu untul pana se topeste

-se adauga oul usor batut

-adauga faina si omogenizeaza aluatul

-se ta da rece pentru cel putin 30 min

se  intinde aluatul in tava de tarta ,se da la cuptor pana se rumeneste putin

-se sigileaza crusta,ungandu-se cu albus de ou usor batut,se toarna umplutura iar in aceasta se vor presara cirese fara samburi

-se da din nou la cuptor pana ce umplutura se va coace.

-Umplutura

-se vor mixa toate ingredientele de mai sus si se va turna peste crusta.

-rece fiind se va pudra cu zahar pudra si servi..!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu gem de prune