Tarta cu cirese

de ionela2682 in Dulciuri, 20 Iun 2011 | 3420 vizualizari

 

Daca tot este sezonul cireselor iata ce am pregatit......:

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 1 1 / 2 cani (200 grame) făină cernuta
  • 1  linguriţă de sare
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt, la temperatura camerei
  • 1 / 4 ceasca (50 grame) zahăr alb
  • 1 ou mare, uşor bătut
  • Pentru umplutura:
  • 50 g zahar
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 3 lg amidon alimentar
  • 2 oua
  • cirese fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cirese:

-zaharul se mixeaza cu untul pana se topeste


-se adauga oul usor batut


-adauga faina si omogenizeaza aluatul


-se ta da rece pentru cel putin 30 min


se intinde aluatul in tava de tarta ,se da la cuptor pana se rumeneste putin


-se sigileaza crusta,ungandu-se cu albus de ou usor batut,se toarna umplutura iar in aceasta se vor presara cirese fara samburi


-se da din nou la cuptor pana ce umplutura se va coace.


-Umplutura


-se vor mixa toate ingredientele de mai sus si se va turna peste crusta.


-rece fiind se va pudra cu zahar pudra si servi..!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

lilik 1

23.06.2011, 12:46

ooooo ce deliciu

ionela2682 1

12.07.2011, 08:54

intradevar!!!!

Bya Ralu 1

27.06.2012, 16:29

ce-mi place cum aratasuper

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cirese