Tarta cu cirese

de ionela2682 in Dulciuri, 20 Iun 2011 | 3011 vizualizari

 

Daca tot este sezonul cireselor iata ce am pregatit......:

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 1 1 / 2 cani (200 grame) făină cernuta
  • 1  linguriţă de sare
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt, la temperatura camerei
  • 1 / 4 ceasca (50 grame) zahăr alb
  • 1 ou mare, uşor bătut
  • Pentru umplutura:
  • 50 g zahar
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 3 lg amidon alimentar
  • 2 oua
  • cirese fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cirese:

-zaharul se mixeaza cu untul pana se topeste


-se adauga oul usor batut


-adauga faina si omogenizeaza aluatul


-se ta da rece pentru cel putin 30 min


se intinde aluatul in tava de tarta ,se da la cuptor pana se rumeneste putin


-se sigileaza crusta,ungandu-se cu albus de ou usor batut,se toarna umplutura iar in aceasta se vor presara cirese fara samburi


-se da din nou la cuptor pana ce umplutura se va coace.


-Umplutura


-se vor mixa toate ingredientele de mai sus si se va turna peste crusta.


-rece fiind se va pudra cu zahar pudra si servi..!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

lilik 1

23.06.2011, 12:46

ooooo ce deliciu

ionela2682 1

12.07.2011, 08:54

intradevar!!!!

Bya Ralu 1

27.06.2012, 16:29

ce-mi place cum aratasuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese