Paste cu branza si sunca la cuptor

de Criss in Paste, 27 Mai 2016 | 2884 vizualizari

 

Se intampla deseori sa nu avem timp (sau chef) de stat prea mult prin bucatarie si atunci o reteta de paste e salvatoare. Pastele cu branza/cascaval in general sunt pe placul tuturor. Eu vin acum cu o varianta imbunatatita.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 150 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • putin patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si sunca la cuptor:

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa. Un vas termorezistent se unge cu unt si se pun pastele in vas. Sunca se taie cubulete si se rumeneste putin in unt, apoi se adauga peste paste. Se adauga jumatate din cascavalul ras si se amesteca. Ouale se bat impreuna cu sarea, piperul si smantana si se toarna tot acest amestec peste paste. Deasupra se rade restul de cascaval si se introduce vasul in cuptor pentru 20-25 minute. Cam asta e tot, simplu, rapid si bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 08:44

delicioase!

kytz 1

02.01.2017, 09:31

mihaelar63 1

02.01.2017, 16:27

Imi este cam dor de paste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu paste