Paste cu sparanghel

de Andreea Caroline in Paste, 7 Aug 2017 | 404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 1 legatura sparanghel ( 8-10 fire)
  • 3 oua
  • 50 gr parmezan
  • 100 gr pancetta
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sparanghel:

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales).


Intre timp, pregatim sparanghelul. Il curatam usor, apoi il taiem rondele.


Punem o tigaie la foc potrivit. Punem putin ulei si calim sparanghelul ( fara varfuri) impreuna cu pancetta pentru circa 5 minute.


Adaugam apoi si varfurile sparanghelului si lasam la foc potrivit 1-2 minute.


Separat, batem spuma ouale. Adaugam parmezan si sare dupa gust.


Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaie.


Amestecam usor si adaugam putin cate putin ouale, amestecand in continuu.


Lasam la foc potrivit pana ce oul este bine prajit. ( ca la o omleta)


Servim pastele calde presarate ( dupa preferinta ) cu parmezan.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Andreea Caroline 1

10.08.2017, 15:53

dantes 1

11.08.2017, 17:06

Bune!

Andreea Caroline 1

12.08.2017, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Laşte cu cartofi şi boia