Taitei de casa

de Constelatialeu in Paste, 17 Oct 2014 | 2766 vizualizari

 

Uite ca am facut si din astia.Aveam pofta de-o supa de rosii cu taitei si am uitat sa cumpar si uite asa am ajuns sa-i fac.Abia mi-am exersat forta intinzand la foaia de taitei.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde sa obtinem un aluat tare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Batem bine cele doua oua cu sarea.Pe blatul de lucru luam o mana buna de faina,formam in mijloc o adancitura si punem ouale batute bine,apoi incepem sa framantam,adaugand faina dupa necesitate.Am format un aluat omogen si suficient de tare,l-am impartit in doua bile si am inceput sa intind fiecare bila,cat am putut de subtire.Te trec transpiratiile intinzand ,dar merita,ca parca sunt mai buni astia facuti de tine cu ''sudoarea fruntii''.....Dupa ce am intins bine aluatul,l-am rulat si apoi am taiat rotocoale unele mai subtiri,unele mai groase,ca nici eu nu-s perfecta,asa ca nici taiteii nu-s....Am presarat faina pe hartie de copt si am desfasurat fiecare rotocol in parte,i-am intins frumos si i-am lasat sa se usuce nitel,ca sa pot sa trec la operatiunea supa de rosii.Cam asta e tot,nu-i mare filozofie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:21

Reteta de tinut minte!

babi5 1

17.10.2014, 19:42

'-bd

Rocsi 1

17.10.2014, 21:09

Cei mai buni, clar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa cu sos de smantana si cascaval