Paste umplute

de Criss in Paste, 22 Oct 2010 | 4667 vizualizari

 

Pastele le-am primit de la prietena mea Yvone (Micul) pe care o pup.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura
  • -500 g spanac
  • -200 g feta
  • -100 g cascaval
  • -2 buc.usturoi
  • Pentru sos bechamel
  • -2 linguri unt
  • -4 linguri faina
  • -500 ml lapte
  • -putin cascaval
  • -nucsoara macinata
  • -sare                             
  • -250 g (1/2 pachet) paste uriase
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute:

Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.

Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite. Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute, se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul. Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Ina 1

24.10.2010, 10:12

Ce idee!!! Arata excelent!

Criss 1

25.10.2010, 12:52

Multumesc Ina.

Bya Ralu 1

13.01.2016, 19:07

bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu legume