Spätzle cu ciuperci si smantana

de Corinuta in Paste, 10 Feb 2014 | 4412 vizualizari

 

Ingrediente putine, rapida si buna! Mie tare mi-a placut si sa o fac si sa mananc :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci
  • 4-5 linguri ulei
  • 400 g spatzle
  • 200 g smantana grasa sau creme fraiche
  • 40 g parmezan ras
  • 1 lingura marar tocat
  • sare, piper macinat, usturoi granulat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle cu ciuperci si smantana:

Se curata si se feliaza ciupercile, apoi se soteaza in uleiul cald pentru circa 10 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga spatzle si se condimenteaza cu sare, piper si usturoiul granulat.


Smantana se amesteca cu jumatate din cantitatea de parmezan ras si mararul tocat, apoi se toarna peste amestecul cu ciuperci si se mai lasa 1-2 minute pe foc.


Cand e gata, se ia mancarea de pe foc, se presara parmezan si se serveste calda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

eu am mai pus deasupra cateva feliute de camembert si am acopererit cratita cu un capac pret de cateva minute pana s-a topit branza

2

puteti presara deasupra cascaval razuit, branza telemea sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Cris2711 1

11.02.2014, 12:26

Tot ajung io sa te vad

Corinuta 1

11.02.2014, 14:12

anca_rm 1

18.02.2014, 13:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci