Paste cu carne la cuptor

de ionela2682 in Paste, 4 Aug 2011 | 37339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste  fainoase
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 rosie foarte coapta
  • sare  si piper
  • 1 ou
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne la cuptor:

Se pun la fiert in apa cu sare pastele

-ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei,se adauga carnea tocata ,se tine la foc mic pana scade  zeama lasata de carne si se rumeneste putin,

-adaugam rosia pasata decojita  si mai tinem pentru inca 5 min

-saram si piperam dupa gust

-luam de pe foc ,adaugam 1 ou si amestecam foarte bine compozitia

-peste pastele bine scurse se adauga compozitia de carne,se amesteca

-se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu putin pesmet

-radem cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sunca si ciuperci