Paste cu carne la cuptor

de ionela2682 in Paste, 4 Aug 2011 | 37072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste  fainoase
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 rosie foarte coapta
  • sare  si piper
  • 1 ou
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne la cuptor:

Se pun la fiert in apa cu sare pastele

-ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei,se adauga carnea tocata ,se tine la foc mic pana scade  zeama lasata de carne si se rumeneste putin,

-adaugam rosia pasata decojita  si mai tinem pentru inca 5 min

-saram si piperam dupa gust

-luam de pe foc ,adaugam 1 ou si amestecam foarte bine compozitia

-peste pastele bine scurse se adauga compozitia de carne,se amesteca

-se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu putin pesmet

-radem cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

POFTA MARE!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii