Paste cu bacon si cascaval la cuptor

de diaconta in Paste, 8 Aug 2010 | 7874 vizualizari

 

O reteta rapida,usoara si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr bacon
  • 300 gr cascaval
  • 2-3 morcovi
  • 150 ml sos de rosii
  • 200 gr smantana
  • sare,piper,ulei

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si cascaval la cuptor:

Se fierb pastele si se razuieste cascavalul.


Separat se pregateste un sos astfel:


Se taie baconul felioare care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-a prajit,se scoate si in acelasi ulei se pune la prajit morcovul taiat rondele subtiri.Cand s-a inmuiat si morcovul se pune iarasi baconul,se condimenteaza,se adauga sosul de rosii si smantana si se lasa sa mai fiarba putin (cca 5 minute).


Sosul astfel obtinut se pune peste paste,se adauga si cascavalul,apoi se pune toata compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute,doar cat sa se topeasca cascavalul.

 

TIPS-URI

1

morcovii dau o savoare deosebita

2

cantitatile pot fi modificate dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.02.2012, 17:22

Giorgia,ma bucur ca-ti place.chiar sunt foarte bune

Zambareata 1

21.02.2012, 13:47

au fost foarte bune pastele,chiar acum mananc o portie,aseara sotul a mancat doua portii si a dus si azi la munca

diaconta 1

21.02.2012, 13:53

Giorgia,ma bucur ca v-au placut
eu nu mananc prea multe paste,dar facute in felul asta imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Laşte cu cartofi şi boia