Paste cu bacon si cascaval la cuptor

de diaconta in Paste, 8 Aug 2010 | 7649 vizualizari

 

O reteta rapida,usoara si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr bacon
  • 300 gr cascaval
  • 2-3 morcovi
  • 150 ml sos de rosii
  • 200 gr smantana
  • sare,piper,ulei

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si cascaval la cuptor:

Se fierb pastele si se razuieste cascavalul.


Separat se pregateste un sos astfel:


Se taie baconul felioare care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-a prajit,se scoate si in acelasi ulei se pune la prajit morcovul taiat rondele subtiri.Cand s-a inmuiat si morcovul se pune iarasi baconul,se condimenteaza,se adauga sosul de rosii si smantana si se lasa sa mai fiarba putin (cca 5 minute).


Sosul astfel obtinut se pune peste paste,se adauga si cascavalul,apoi se pune toata compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute,doar cat sa se topeasca cascavalul.

 

TIPS-URI

1

morcovii dau o savoare deosebita

2

cantitatile pot fi modificate dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.02.2012, 17:22

Giorgia,ma bucur ca-ti place.chiar sunt foarte bune

Zambareata 1

21.02.2012, 13:47

au fost foarte bune pastele,chiar acum mananc o portie,aseara sotul a mancat doua portii si a dus si azi la munca

diaconta 1

21.02.2012, 13:53

Giorgia,ma bucur ca v-au placut
eu nu mananc prea multe paste,dar facute in felul asta imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume, la cuptor