Paste cu ton

de -Licurici- in Paste, 27 Sep 2015 | 3981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g paste
  • 2 conserve ton bucati in sos propriu
  • o conserva porumb
  • 5 catei de usturoi
  • o lamaie
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Am fiert pastele in apa clocotica cu un min mai putin decat scria pe ambalaj.


Am calit usturoiul pisat in putin ulei, apoi adaugam tonul (l-am scurs bine cand l-am scos din conserva) si l-am lasat cam 5 min pe foc. Am adaugat zeama de lamaie, sare, piper si putina apa de la paste.


Am lasat sa fiarba putin, apoi am pus porumbul, patrunjelul tocat si pastele si am amestecat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

29.09.2015, 08:45

O combinatie reusita

Andreea Caroline 1

29.09.2015, 09:19

-Licurici- 1

29.09.2015, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!