Paste cu pui si sos de smantana

de cristeena20 in Paste, 17 Mai 2015 | 2023 vizualizari

 

Inca o reteta de paste care face parte din lsuta mea de favorite. Eu am folosit pui rotisat ramas din alta zi si a iesit un fel delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste
  • 250-300 gr carne de pui (gatita)
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei gras verde
  • o bucatica carnat afumat
  • ulei de masline
  • 1 cilli
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare, piper
  • 1 cutie de smantana de gatit, 1 galbenus de ou
  • parmezan ras, patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si sos de smantana:

- Carnea de pui se marunteste, eliminand oasele , dar lasam pielea. Eu am folosit resturi de la un pui rotisat de ieri .


- Ceapa o taiem julien, subtire si apoi ardeiul se taie si el felii subtiri . Punem in tigaie la clait cu ulei de masline, la foc mic, sa se inmoaie ceapa cu ardeiul, fara a se arde sau praji. Apoi, cand s-a mai inmuiat adaugam ciupercile scurse din conserva si aduagam sare, piper macinat. Apoi punem un chilli daca ne place picant. Carnatul s etaie felii sau cubulete si ila duagam in tigaie sa se prajeasca putin. adaugam la final puiul maruntit si acoperim, lasand la foc mic sa se intrepatrunga aromele.


- Intre timp punem pastele la fiert conform insturctiunilor de pe ambalaj.


- Intr-un bol amestecam smantana dulce cu un galbenus de ou si aduagam putina apa fierbinte de la paste. Turnam totul peste carne si amestecam , aduagand si patrunjelul verde tocat fin. Amestecam cu pastele scurse si servim calde cu parmezan ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

cristeena20 1

18.05.2015, 12:14

Multumesc frumos!!1 Simona
si tu la fel

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:08

pe gustul meu

RuxyRux 1

18.05.2015, 22:25

Ce gustoase sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa picanti