Ravioli cu carne tocata in sos de rosii

de Lau in Paste, 4 Aug 2011 | 5698 vizualizari

 

by ionela, cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • sare
  • faina

UMPLUTURA

  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • sare
  • piper

SOS DE ROSII

  • 3 rosii mari
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne tocata in sos de rosii:

Framantam din ou,apa,sare,faina un aluat potrivit de tare si lasam sa se odihneasca 30 min la frigider.

UMPLUTURA

-ceapa se caleste putin,adaugam rosia tocata,carnea,amestecam si lasam sa se prajeasca pana scade zeama,saram si piperam dupa gust.

Se intinde o foaie si cu ajutorul unui pahar facem cercuri,adaugam cu lingurita in mijloc umplutura,impaturim si cu ajutorul furculitei scoatem aerul din jurul jurul umpluturii.

Le fierbem 8-10 min in apa cu sare

SOSUL-trecem rosiile prin razatoare.

Calim usturoiul in putin ulei,adaugam rosiile ,lasam sa fiarba cateva minute amestecand continuu,dupa care adaugam ravioli si amestecam pana se imbina  cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne tocata in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie