Ravioli cu carne tocata in sos de rosii

de Lau in Paste, 4 Aug 2011 | 3839 vizualizari

 

by ionela, cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • sare
  • faina

UMPLUTURA

  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • sare
  • piper

SOS DE ROSII

  • 3 rosii mari
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne tocata in sos de rosii:

Framantam din ou,apa,sare,faina un aluat potrivit de tare si lasam sa se odihneasca 30 min la frigider.


UMPLUTURA


-ceapa se caleste putin,adaugam rosia tocata,carnea,amestecam si lasam sa se prajeasca pana scade zeama,saram si piperam dupa gust.


Se intinde o foaie si cu ajutorul unui pahar facem cercuri,adaugam cu lingurita in mijloc umplutura,impaturim si cu ajutorul furculitei scoatem aerul din jurul jurul umpluturii.


Le fierbem 8-10 min in apa cu sare


SOSUL-trecem rosiile prin razatoare.


Calim usturoiul in putin ulei,adaugam rosiile ,lasam sa fiarba cateva minute amestecand continuu,dupa care adaugam ravioli si amestecam pana se imbina cu sosul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne tocata in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

04.08.2011, 16:56

multumesc

MIUTA 1

06.08.2011, 21:30

Lau 1

10.09.2012, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Spaghete bolognese