Miez de lapte cu somon si paste colorate

de Panacris in Paste, 23 Apr 2012 | 2328 vizualizari

 

O salata aperitiv foarte colorata si satioasa. Pastele acestea deosebite le/am pastrat pentru ceva special si uite ca le/a venit randul.!:)

 

INGREDIENTE

  • bulgarasi de miez de lapte Delaco 1 cutie
  • somon afumat 100 g
  • paste colorate 300 g.
  • ulei de masline
  • sare aromata cu oregano, busuioc, rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu somon si paste colorate:

Pastele se fierb al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se amesteca usor cu somon afumat, taiat bucatele, se presara ulei de masline si se asezoneaza cu sare aromata. Bulgarasii de branzica se amesteca usor in compozitia de paste. Salata se serveste rece, acompaniata de un pahar de vin.

 

TIPS-URI

1

se pot folosi orice fel de variante de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu somon si paste colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

24.04.2012, 19:51

Faina varianta!

mihaelar63 1

31.05.2012, 22:20

Ce paste deosebite

babi5 1

19.06.2013, 17:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu kaizer si ciuperci