Paste quatro formaggi

de simona72 in Paste, 18 Iul 2013 | 11153 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea le-am vazut la bucatarasul nostru suprem si ma gindesc la ele in fiecare zi. In sfrisit azi le-am venit rindul...sunt ,fara exagerare dementiale, pt cei care iubesc pastele si brinza. Reteta este putin schimbata, adaptata dupa gustul meu...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tagliatelle
  • 1 lingura zdravana de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml smantina pt frisca
  • 80 gr brinza feta
  • 80 gr cascaval
  • 80 gr gorgonzola
  • sare(daca mai este nevoie)
  • piper alb
  • 1 catel de usturoi
  • frunze de oregano proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste quatro formaggi:

Pastele se fierb cu apa si sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pt sos: punem untul si uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam usturoiul intreg(doar putin zdrobit) si lasam 1 minut pe foc. Adaugam smantana pt frisca, iar cind aceasta aproape da in clocot punem brinzeturile date pe razatoare. Amestecam si lasam pe foc pina ce brinzeturile sau topit, adaugam sare daca mai este necesar si un strop de piper alb. Pastele fierte se pun in tigaia cu sos, se amesteca bine pastele cu sosul, se adauga oregano(frunzele de la 5 tije) taiate marunt si se mai amesteca sa se intrepatrunda toate aromele. Se servesc imediat...pofta buna!!!

TIPS-URI

1

nu faceti sosul prea gros, pt ca pastele vor mai absorbi din sos

2

daca mai este necesar si voua vi se pare prea gros sosul mai adaugati smantana

3

serviti pastele imediat ce le-ati facut, daca le lasati pastele vor absorbii tot lichidul si ele vor devenii o masa groasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

18.07.2013, 21:47

tare bune pastele tale! Pacat ca vad doar 3 portii pe masa...

Rocsi 1

18.07.2013, 22:42

Bune

Panacris 1

07.10.2013, 08:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

Desert prajitura cu fructe de vara

pe 25.07 la 22:07

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

Desert prajitura cu fructe de vara

pe 25.07 la 22:07

RETETA RECOMANDATA
Penne alla Siciliana al Forno