Paste cu muschiulet si busuioc

de mihaelar63 in Paste, 15 Feb 2012 | 2623 vizualizari

 

Daca gasiti pe undeva paste din acestea ,, trottole di semola '' nu ezitati sunt grozav de gustoase .
Bineinteles ca conteaza si cum le gatiti !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 2 cepe rosii
  • 2 kapia 
  • 2 fire busuioc verde
  • 1 muschiulet de porc[ aprox 800 gr]
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • paste fainoase  Trottole
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu muschiulet si busuioc:

Ceapa si kapia spalate si curatate le mixati cu robotul de bucatarie .


Intr-o cratita non-aderenta [ tefal ] prajiti in ulei muschiuletul sarat bucata intreaga pana se rumeneste .Aceasta operatiune va ajuta la pastrarea suculentei carnii in interior .


Adaugati pasta de ceapa si kapia , caliti impreuna 3-4 min . Adaugati apa cat sa acopere si fierbeti inabusit sub capac .Muschiuletul in general se fierbe repede [ max 30 min ] . In ultima parte a prepararii ridicati capacul si lasati sa scada lichidul [ prin evaporare ] pentru a forma un sos in care puneti busuiocul tocat .


Scoateti carnea , o lasati putin sa se tempereze [ o veti felia frumos mai usor , ]putin mai rece .


Serviti preparatul cald cu pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu muschiulet si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bunica 1

16.02.2012, 15:26

Wow, pe gustul meu!

horia 1

19.02.2012, 23:48

ce bine arata!
ce prezentare superba,felicitari !

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 07:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor