Paste cu nuci, conopida si branza albastra

de laylalala in Paste, 27 Oct 2010 | 2879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele
  • 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata
  • 1 lingura miere
  • 100 gr nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuci, conopida si branza albastra:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.


Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurg si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma. Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci, conopida si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

giuliana 1

28.10.2010, 10:12

arata bine da de branza albastra nu am mai auzit da vin si asa la o portie

laylalala 1

28.10.2010, 13:07

branza albastra este branza cu mucegai

Ligia Bxl 1

26.11.2010, 09:15

daa branza albastra este o bunatate,dar nu este camembert,este cu totul alt ceva cu gusturi diferite5 furci de la mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei zucchini