Paste cu nuci, conopida si branza albastra

de laylalala in Paste, 27 Oct 2010 | 4165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele
  • 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata
  • 1 lingura miere
  • 100 gr nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuci, conopida si branza albastra:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.


Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurg si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma. Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci, conopida si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

giuliana 1

28.10.2010, 10:12

arata bine da de branza albastra nu am mai auzit da vin si asa la o portie

laylalala 1

28.10.2010, 13:07

branza albastra este branza cu mucegai

Ligia Bxl 1

26.11.2010, 09:15

daa branza albastra este o bunatate,dar nu este camembert,este cu totul alt ceva cu gusturi diferite5 furci de la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

17960 puncte

Rocsi

6716 puncte

oanapl

5553 puncte

Constelatialeu

4708 puncte

katty

4274 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei in sos de ceapa
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert placinta cu dovleac 2

de Dea_Dea 6

pe 26.01 la 21:58

Desert Banana Bread

pe 26.01 la 20:47

Supa de rosii, cu telemea si crutoane aromatizate

de RODIMUR 7

pe 26.01 la 16:19

Desert tarta cu cremeux de ciocolata

pe 26.01 la 14:21

RETETA RECOMANDATA
Fettuccine cu sos alb si ciuperci