Paste cu legume a la Iza

de Izabella in Paste, 5 Feb 2010 | 2694 vizualizari

Paste cu legume a la Iza

 

Este o reteta foarte usoara si rapida, maxim 15 min. Este ideala pt. cei care tin post, dieta sau vreu ceva usor de mancat.
Poti folosi tot ce ai prin camara sau frigider ( se poate adauga si buc. de carne pt. doritori)

 

INGREDIENTE

  • paste (ideal ar fi cele de casa)
  • brocoli 100-150 gr
  • un morcov taiat bastonase(fasi) subtiri. se poate folosi cutitul de curatat legume
  • 1/4 ardei gras rosu
  • cateva bastonase de telina
  • cascaval ras sau parmezan
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 linguri de smantana vegetala
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu legume a la Iza:

Se curata legumele, se spala. Morcovu si telina se taie fasi apoi bastonase subtiri si lungi, ardeiul julien. Brocoli se fierbe foarte putin 2 min.


Pastele se fierb al-dente, se dau sub un jet de apa rece si se scurg, se poate adauga putin ulei sa nu se lipeasca.


Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi legumele, se prajeste la foc mare pentru 4-5 min. Se adauga sosul de soia, sare si piper dupa gust. Peste legume se adauga pastele scurse, brocoli si smantana vegetala, se mai lasa 2-3 min.


La servire se adauga cascaval ras si verdeata.


Se poate servi rece sau cald sau ca si garnitura.


P.S. imi cer scuze pt. poze, nu obisnuiesc sa fac poze la mancare, asa ca sotul sa dat la farfurie :))



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume a la Iza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

06.02.2010, 15:36

O, o, o! Se mareste numarul bucatarasilor ! Bun venit, Iza! Frumos oras Alba Iulia ! Incearca sa fotografiezi pana sa dea mancaciosii iama

Izabella 1

18.03.2010, 12:42

Multumesc,
Cu pozele mai greu...suntem 5 in casa si la ora mesei vin toti, nu prea am la ce face poze

eclerash 1

20.06.2010, 12:00

la multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu sunca si branza de capra