Paste rasfatate in sos de branzeturi

de laura_n in Paste, 10 Dec 2015 | 1146 vizualizari

 

Reteta urmatoare are ca punct de plecare retetele de paste cu branza ale lui Vladut, carismaticul bucatar de la emisiunea Neata, de pe Antena1.
Ne plac pastele, insa de cele mai multe ori, combinatiile cele mai simple sunt si cele mai gustoase!
Astazi, musai sa impartasesc si voua asa bunatate si cred ca veti pati ca mine, veti repeta aceasta reteta de cateva ori :))))
Asadar, incingeti o tigaie, puneti la fiert niste apa si fiti gata de aventura culinara ce va gadila simturile si va da o satisfactie burticii :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (eu am folosit gnocchi)
  • - 200 gr cascaval
  • - 50 gr branza cheddar
  • - 200 ml smantana
  • - 200 gr iaurt grecesc
  • - 200 gr bacon
  • - sare
  • - piper cu lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste rasfatate in sos de branzeturi:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.


Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.


Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.


Dupa ce compozitia a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor. Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti. Grozave! Absolut grozave!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste rasfatate in sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

anca_rm 1

11.12.2015, 10:43

vai ...ce e aici , un rasfat si cum s-a prelins branza aia

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:16

ce bune sunt

reisnaor_2006 1

12.12.2015, 15:29

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu vinete si rosii