Paste cu pancetta si smantana

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2014 | 2744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste
  • 1 cutie de pancetta
  • 1 ceapa mica alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si un strop de ulei.


Ceapa o taiem marunt o punem in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute adaugam si pancetta si stingem cu vinul rosu.


Usturoiul il taiem feliute subtiri,il punem in tigaie impreuna cu condimentele lasam cateva minute si adaugam smantana.


Pastele se scurg de zeama in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.


Se serveste cu parmezan ras

 

TIPS-URI

1

Si un pahar de vin rosu demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

roxana_simona 1

28.03.2014, 15:21

ce frumos arata

Bya Ralu 1

28.03.2014, 15:24

adriana

Bya Ralu 1

28.03.2014, 15:24

roxana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb