Paste cu pancetta si smantana

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2014 | 2202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste
  • 1 cutie de pancetta
  • 1 ceapa mica alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si un strop de ulei.

Ceapa o taiem marunt o punem in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute adaugam si pancetta si stingem cu vinul rosu.

Usturoiul il taiem feliute subtiri,il punem in tigaie impreuna cu condimentele lasam cateva minute si adaugam smantana.

Pastele se scurg de zeama in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.

Se serveste cu parmezan ras

 

TIPS-URI

1

Si un pahar de vin rosu demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu pancetta si smantana-0
Paste cu pancetta si smantana-1
Paste cu pancetta si smantana-2
Paste cu pancetta si smantana-3
Paste cu pancetta si smantana-4

COMENTARII (39)

roxana_simona

roxana_simona 1

28.03.2014, 15:21

ce frumos arata

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.03.2014, 15:24

adriana

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.03.2014, 15:24

roxana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!