Paste cu parmesan si baby mozzarella

de Cris2711 in Paste, 28 Feb 2013 | 3355 vizualizari

 

Noua ne plac pastele foarte mult si la ora aceasta m-am gandit la aceasta reteta fara carne,va poftesc la masa cu mare drag;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste
  • 100 gr. parmesan
  • 100 gr. mozzarella
  • 1 ceapa
  • 200 ml. smantana
  • 100 gr. rosii in sos propriu
  • 200 gr. branza Feta
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu parmesan si baby mozzarella:

Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert.


Cand sunt gata se strecoara.


Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia.


Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper:


Se ia o forma,dupa dorinta,se pune un strat de paste,un strat de compozitie ,se presara ceapa calita,apoi se repeta procedura.


Deasupra se pune frunza de patrunjel tocata marunt.


Cand este gata se da la cuptorul preincalzit,se lasa la 200 de grade circa 25-30 minute.


Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.


Este si rece buna la gust.


Pofta buna bucatarasi dragi;;)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu parmesan si baby mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Cris2711 1

08.03.2013, 22:34

Bya Ralu 1

13.03.2013, 20:19

ce bune sunt

Cris2711 1

13.03.2013, 20:27

ia fa si tu o portie,in IT e parmesanul cel mai bun,mozzarella totasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser