Tagliatelle cu ceapa si varza

de Angelina_Elena in Paste, 12 Sep 2013 | 1958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle (de casa)
  • 1 varza (medie)
  • 1 ceapa (mare)
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ceapa si varza:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.


Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici apoi o punem intr-un vas.


Presaram sarea, ameastecam pentru a intra in varza, apoi o scurgem bine de apa lasata.


Punem ceapa la calit in uleiul incins.


O lasam pana se inmoaie bine, apoi adaugam varza si o lasam aproximativ 20 de minute pentru a se calii.


Amestecand mereu pentru a nu se pinde de fundul vasului.


Mai adaugam sare daca e nevoie si 1 praf de piper.


Dupa ce varza s-a calit, punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert.


Cand apa incepe sa fiarba adugam pastele si lasam sa fiarba 8 minute.


Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa apoi le amestecam cu varza calita.


Servim imediat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ceapa si varza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Angelina_Elena 1

12.09.2013, 23:33

Multumesc!

loredanaaa 1

13.09.2013, 00:10

Cris2711 1

13.09.2013, 00:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza calita