Paste cu smantana si marar

de Andreea Caroline in Paste, 2 Ian 2013 | 3940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste
  • 100 gr kaizer
  • 5 linguri smantana
  • putin lapte
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si marar:

Kaizerul il taiem bastonase si il calim in putin ulei. Cand acesta este gata adaugam smantana si subtiem sosul cu putin lapte. Lasam sa fiarba pana ce scade sosul.


Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe adaugam sare, apoi punem pastele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.


Cand s-au fiert le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de smantana. Presaram sare daca mai este necesar si piper. Amestecam si la urma presaram mararul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

03.01.2013, 18:43

bune

cristina_buzy 1

15.01.2013, 17:16

foarte bun

Andreea Caroline 1

15.01.2013, 18:06

multumesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb