Paste cu ton

de Adinacarla in Paste, 22 Ian 2010 | 4333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 400 g paste
  • 100 g porumb ( din conserva)
  • 50 g masline
  • 100 g maioneza vegetala
  • marar tocat
  • sare
  • siper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se fierb pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg si se trec sub jet de apa rece.

Separat intr-un castron se amesteca tonul din conserva (inainte se stoarce uleiul din conserva) impreuna cu pastele, porumbul ( inainte de a pune porumbul boabe in salata se strecoara zeama din conserva si boabele se trec sub jet de apa), masline, maioneza, marar tocat si se potriveste cu sare si piper dupa gust.

Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

mamidesara 1

08.05.2010, 18:58

buna reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan