Paste cu ton

de Adinacarla in Paste, 22 Ian 2010 | 6784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 400 g paste
  • 100 g porumb ( din conserva)
  • 50 g masline
  • 100 g maioneza vegetala
  • marar tocat
  • sare
  • siper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se fierb pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg si se trec sub jet de apa rece.
Separat intr-un castron se amesteca tonul din conserva (inainte se stoarce uleiul din conserva) impreuna cu pastele, porumbul ( inainte de a pune porumbul boabe in salata se strecoara zeama din conserva si boabele se trec sub jet de apa), masline, maioneza, marar tocat si se potriveste cu sare si piper dupa gust.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne tocata si ciuperci