CristinaCriss

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 02.03.2014

RETETE7
PRIETENI10
Retete

Tort Imperial

In Torturi la 25 Apr 2014

Blat cu cacao Intr-un vas punem primele 4 ingrediente (zahar, cacao, apa si unt) si fierbem, amestecand continuu pana cand obtinem o crema consistenta. Racim crema, apoi mixam pana se deschide putin la culoare. Separam albusurile - care se bat spuma impreuna cu praful de sare si zahar -...

Tort cu iaurt, fructe de padure si ciocolata alba

In Torturi la 15 Apr 2014

Blat Se bat albusurile spuma su praful de sare, apoi se adauga zaharul cate putin mixand la viteza mare.Galbenusurile se amesteca cu uleiul, apoi cu telul se incorporeaza in spuma de albus, dupa care se adauga faina si praful de copt proaspat cernute.Turnam aiuatul in tava(dimensiuni 20/30...

Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

In Prajituri la 14 Apr 2014

Foaia maro Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si...

Prajitura cu lamaie si crema caramel (de post)

In Prajituri la 13 Apr 2014

Foi Intr-in vas se amesteca uleiul, apa, zaharul si sucul de rosii  pana la topirea completa a zaharului. Se adauga bicarbonatul stins cu putin otet si faina cat cuprinde. Trebuie sa rezulte un aluat mai tare si nelipicios. Se intind 3 foi care se coc pe fundul tavii in cuptorul...

Pui cu legume la cuptor

In Pui la 8 Apr 2014

Se curata puiul si se taie de-a lungul pieptului. Il punem la marinat in amestecul preparat din ulei, vin si restul condimentelor pentru aprox. 3-4 ore. Il asezam in tava impreuna cu amestecul in care s-a marinat si coacem la cuptor o ora, la 180 grade. Asezam apoi langa pui legumele curatate,...

Tort cu blat pufos si crema de cacao

In Torturi la 6 Apr 2014

Crema de cacao Intr-un vas amestecam cacaua, zaharul si apa. Asezam pe foc si  amestecam continuu pana ce se obtine o crema de consistenta unei smantani mai groase. Tragem vasul de pe foc, adaugam galbenusurile mixand energic aprox. 3 min.. Blat Albusurile impreuna cu un praf...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2014

Tort Imperial

 

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro