Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

de CristinaCriss in Prajituri, 14 Apr 2014 | 21989 vizualizari

 

Este delicioasa si are un aspect placut.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia maro
  • 400 g biscuiti simpli
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 80 g margarina
  • o fiola esenta rom
  • Pentru crema de cocos
  • 200 g margarina
  • 10 linguri zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • o fiola esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post):

Foaia maro

Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si pentru copt) intindem 2 foi cu o grosime de aprox. 0,5 cm . Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte doua rulade de 35 cm.lumgime

Crema de cocos

Se mixeaza zaharul cu margarina apoi se adauga nuca de cocos si vanilia.

Asamblare

Peste foaia maro, se intinde crema de cocos, apoi rulam cat mai strans, impachetam in folie alimentara si dam la rece. Inainte de portionare se da rulada prin nuca de cocos.

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Daca nu vrem rulada de post putem inlocui margarina din reteta cu unt, iar in crema de cocos mai putem adauga 100 g lapte praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)-0
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)-1
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)-2
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)-3
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)-4
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)-5

COMENTARII (7)

Pushaa

Pushaa 1

14.04.2014, 15:06

tare-mi place!

CristinaCriss

CristinaCriss 1

14.04.2014, 15:33

Multumesc, este tare buna!

Rocsi

Rocsi 1

14.04.2014, 20:43

Este o rulada foarte, foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!