Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

de CristinaCriss in Prajituri, 14 Apr 2014 | 32816 vizualizari

 

Este delicioasa si are un aspect placut.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia maro
  • 400 g biscuiti simpli
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 80 g margarina
  • o fiola esenta rom
  • Pentru crema de cocos
  • 200 g margarina
  • 10 linguri zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • o fiola esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post):

Foaia maro

Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si pentru copt) intindem 2 foi cu o grosime de aprox. 0,5 cm . Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte doua rulade de 35 cm.lumgime

Crema de cocos

Se mixeaza zaharul cu margarina apoi se adauga nuca de cocos si vanilia.

Asamblare

Peste foaia maro, se intinde crema de cocos, apoi rulam cat mai strans, impachetam in folie alimentara si dam la rece. Inainte de portionare se da rulada prin nuca de cocos.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca nu vrem rulada de post putem inlocui margarina din reteta cu unt, iar in crema de cocos mai putem adauga 100 g lapte praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pushaa 1

14.04.2014, 15:06

tare-mi place!

CristinaCriss 1

14.04.2014, 15:33

Multumesc, este tare buna!

Rocsi 1

14.04.2014, 20:43

Este o rulada foarte, foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

RETETA RECOMANDATA
Rulada Moni