Desert rulada cu nuca de cocos

de Steffy in Dulciuri, 28 Ian 2016 | 6768 vizualizari

 

Multumesc, Merisor, pentru aceasta rulada delicioasa si usor de preparat! Am facut-o de Revelion si inca o data, astazi. Sotul e mare fan, ar vrea saptamanal rulada cu nuca de cocos. In plus, arata foarte bine!

 

INGREDIENTE

Pentru foaia de biscuiti

  • 400 g biscuiti petit beure
  • 350 ml lapte
  • 100 g unt
  • 2 linguri cacao
  • o lingurita esenta de rom

Pentru foaia de cocos

  • 250 g mascarpone
  • 150 g nuca de cocos
  • 100 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu nuca de cocos:

Foaia de biscuiti: Biscuitii se rup bucatele si se maruntesc la robot.


Se pune intr-un vas pe foc laptele amestecat cu cacao. Se adauga untul. Se lasa sa se omogenizeze bine. Se toarna amestecul peste biscuitii maruntiti, se adauga esenta de rom si se amesteca foarte bine.


Se pune pe masa o folie alimentara si se rastoarna aluatul de biscuiti. Se acopera aluatul cu alta folie si se intinde foaia de biscuiti cu ajutorul sucitorului (intre cele 2 folii alimentare), cam de 1 cm grosime.


Foaia de cocos: Zaharul pudra si zaharul vanilinat se mixeaza impreuna cu mascarponele si nuca de cocos, pana se obtine o compozitie cremoasa.


Se indeparteaza folia de pe foaia de biscuiti si se pune, din loc in loc, crema de cocos obtinuta. Se intinde uniform pe toata suprafata, cu ajutorul unui cutit.


Eu am facut o foaia mare pe care am impartit-o in doua, dupa ce am pus crema de cocos. Deci mi-au iesit doua rulade.


Se ruleaza usor cele doua foi, ajutandu-ne de folia de sub ele, dar fara a presa prea mult.


Se pastreaza la rece, pentru cateva ore, acoperita cu folie alimentara.


Se serveste fara oprire!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

28.01.2016, 18:56

Ce frumoasa e rulada!

Rocsi 1

28.01.2016, 19:18

Ce delicioasa, ce buna!

katty 1

29.01.2016, 08:10

De cand nu am mai mancat o rulada din asta! Delicioasa!Eu ii pun si banana la mijloc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale