Fursecuri Milano cu ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 29 Sep 2015 | 2573 vizualizari

 

Astazi mi-a cerut tata biscuiti si chiar nu aveam sa-i dau, offfff....in acel moment m-am gandit...ce fel de bucataras sunt eu daca nu am un fursec preparat de manuta mea in casa? :)))) Mai in gluma mai in serios...de acum voi avea intotdeauna cate un biscuite facut de mine pe masa cu care sa-i incant si sa-i multumesc pe cei dragi!

Astazi fursecuri artizanale italiene cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 200 gr faina
  • 125 gr unt
  • vanilie
  • 225 gr zahar pudra
  • un praf de sare
  • ciocolata menaj( 70%)( optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Milano cu ciocolata:

Untul moale se mixeaza 2 minute, apoi se adauga zaharul pudra, vanilia si se mixeaza pana devine totul o crema( sa nu va speriati ca la inceput se va face firmituri).


Se adauga usor albusurile si se mixeaza 5 sau 6 minute pana se umfla si devin extrem de cremoase, la final se pune faina si praful de sare.


Cu o lingurita asezati gramajoare la distanta deoarece vor deveni extrem de plate. Eu prefer sa le las mai inalte deoarece atunci cand se vor aplatiza vor fi pufoase in interior.


Se pun bucatele de ciocolata deasupra.


Se coc zece minute la 200 de grade iar cand sunt gata se scot pe un gratar la racit.


Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Milano cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:50

Mihaela...esti asa simpatica scumpo! )

RuxyRux 1

01.10.2015, 23:50

Multumesc Andra!

ancutsa 1

17.04.2017, 11:47

Foarte fragezi si frumosi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni