Fursecuri Milano cu ciocolata

de Rux in Dulciuri, 29 Sep 2015 | 2378 vizualizari

 

Astazi mi-a cerut tata biscuiti si chiar nu aveam sa-i dau, offfff....in acel moment m-am gandit...ce fel de bucataras sunt eu daca nu am un fursec preparat de manuta mea in casa? :)))) Mai in gluma mai in serios...de acum voi avea intotdeauna cate un biscuite facut de mine pe masa cu care sa-i incant si sa-i multumesc pe cei dragi!

Astazi fursecuri artizanale italiene cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 200 gr faina
  • 125 gr unt
  • vanilie
  • 225 gr zahar pudra
  • un praf de sare
  • ciocolata menaj( 70%)( optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Milano cu ciocolata:

Untul moale se mixeaza  2 minute, apoi se adauga zaharul pudra, vanilia si se mixeaza pana devine totul o crema( sa nu va speriati ca la inceput  se va face firmituri).

Se adauga usor albusurile si se mixeaza 5 sau 6 minute pana se umfla si devin extrem de cremoase, la final se pune faina si praful de sare.

Cu o lingurita asezati gramajoare la distanta deoarece vor deveni extrem de plate. Eu prefer sa le las mai inalte deoarece atunci cand se vor aplatiza  vor fi pufoase in interior.

Se pun bucatele de ciocolata deasupra.

Se coc zece minute la 200 de grade iar cand sunt gata se scot pe un gratar la racit.

Sunt delicioase!

 

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri Milano cu ciocolata-0
Fursecuri Milano cu ciocolata-1
Fursecuri Milano cu ciocolata-2
Fursecuri Milano cu ciocolata-3
Fursecuri Milano cu ciocolata-4
Fursecuri Milano cu ciocolata-5
Fursecuri Milano cu ciocolata-6

COMENTARII (49)

mihaelar63

mihaelar63 1

01.10.2015, 02:58

Si unde o sa aiba locul fursecurile ? Sa stim unde dam atacul )))

Rux

Rux 1

01.10.2015, 23:50

Mihaela...esti asa simpatica scumpo! )

Rux

Rux 1

01.10.2015, 23:50

Multumesc Andra!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!