DanMonica

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 16.02.2012

RETETE23
PRIETENI29
Retete / Aperitive / Garnituri

Carnaciori in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 3 Ian 2013

Eu am vrut sa modific un pic clasica reteta de carnaciori in foiataj, asa ca am adaugat ceapa, castravetii si susanul. Taiem carnaciorii in bucati de 5 cm. (aproximativ); ceapa si castravetii ii taiem marunt, iar susanul in prajim 10-15 minute intr-o tava fara ulei. Dupa ce s-a dezghetat...

Spirala cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2013

Spanacul il curatam si il spalam bine in cateva ape, apoi il oparim 5-6 minute in apa clocotita. Dupa ce s-a fiert il scoatem intr-o sita si il lasam sa se scurga bine si sa se raceasca. Il stoarcem bine si il tocam cu cutitul.  Intr-un vas amestecam toate ingredientele: spanacul...

Cartofi copti cu mustar

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2012

 Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Usturoiul curatat il zdrobim si  preparam un sos cu mustar, sare, piper, ulei. Sosul obtinut il amestecam bine cu cartofii, adaugam cimbrul si chimenul, dupa care ii dam la cuptor pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana se rumenesc....

Inele de dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 16 Oct 2012

Dovlecelul il curatam si il taiem felii; asezam feliile pe rand intr-o sita (sau farfurie) presarand pe fiecare nivel sare. Dupa 1 ora scurgem bine dovlecelul de apa si scoatem samburii.  Separat batem bine ouale peste care adugam condimentele, laptele si faina. Trecem...

Placinta cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 2 Mai 2012

Aluatul trebuie sa stea la frigider cateva ore bune, asa ca o sa pregatim aluatul cu o zi inainte astfel: intr-un vas punem toate ingredientele si le amestecam bine pana cand obtinem un aluat compact care nu se lipeste de maini. Il invelim intr-o folie si il lasam la frigider. Pentru umplutura...

Pate din ficat de pui

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2012

  Intr-o tigaie punem ceapa tocata, ficatelul, uleiul si apa. Acoperim tigaia si le lasam sa se dunstuleasca, amestecand din cand in cand. Cand s-a patruns ficatelul, luam cratita de pe foc si il lasam sa se raceasca. Ficateii taiati cubulete ii amestecam cu untul si incepem sa ii...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 04.01.2013

Prajitura cu nuca de cocos

publicat la 03.01.2013

Carnaciori in foietaj

publicat la 02.01.2013

Spirala cu spanac

 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]