Cartofi acordeon - garnitura

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 10331 vizualizari

 

De mult timp am vazut cele doua feluri de cartofi acordeon (garnitura si aperitiv), mi s-au parut interesante si tot am vrut sa le fac. Acum a venit timpul pentru garnitura aspectuoasa si buna buna.

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ciuperci conservate
  • ardei
  • unt
  • crema de unt
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon - garnitura:

Cartofii (mai lunguieti) se curata, se spala, se usuca si se taie felii subtiri dar nu pana jos ca sa poata sa fie rasfirat ca un evantai.


Se pun intre feliile de cartofi felii de ciuperci si felii de ardei.


Se unge un vas termorezistent cu unt si se pun cartofii in el.


Se presara cu sare, piper, boia.


Se pun bucatele de unt si cerma de unt, se pune capacul pe vas si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.


Se scoate capacul, se mai pune crema de unt si se mai tine in cuptor 15-20 minute pana se rumeneste.


Se folosesc garnitura la orice preparat.


Eu i-am pus langa pulpe cu ceapa si rosii si au fost foarte buni.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon - garnitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

19.02.2012, 15:20

MOKUSKA 1

26.09.2014, 13:17

:

MotanLaOale 1

26.09.2014, 14:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Acordeoane