Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2017 | 3702 vizualizari

 

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de ingrediente.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • branza de capra – 500 g
  • smantana de gatit – 100 ml
  • spanac – 800 g
  • oua – 4 buc
  •  faina- 100 g
  •  ceapa – 1 buc
  •  usturoi – 2 catei
  •  ulei de masline – 2 linguri
  •  nucsoara rasa – ½ lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • felii de migdale – 4 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra:

Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.

Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.

Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga branza de capra.

Amesteca ouale batute cu faina si smantana de gatit si toarna compozitia peste spanac.

Condimenteaza cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia.

Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia.

Presara pe margine fulgii de migdale si pune tava in cuptor, tot la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

28.09.2017, 19:56

interesanta combinatie

oanapl 1

28.09.2017, 23:04

Super combinatie!

dantes 1

05.10.2017, 16:47

Interesanta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida