Inele de dovlecel

de DanMonica in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2012 | 2404 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac clasicul dovlecel pane, dar ma deranjau samburii fiindca erau prea mari. Am zis ca le scot samburii si fac dovlecel scazut.....dar gandul meu era tot la pane ....
si asa am ajuns sa fac aceste delicioase inele de dovlecei.

 

INGREDIENTE

  • -2 dovleci
  • - 4 oua
  • - 6-7 linguri de faina
  • - 5-6 linguri de lapte
  • - sare
  • - piper
  • - delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de dovlecel:

Dovlecelul il curatam si il taiem felii; asezam feliile pe rand intr-o sita (sau farfurie) presarand pe fiecare nivel sare. Dupa 1 ora scurgem bine dovlecelul de apa si scoatem samburii.


Separat batem bine ouale peste care adugam condimentele, laptele si faina.


Trecem fiecare inel de dovlecel prin amestecul de ou si faina si il punem la prajit in ulei incins. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti scoatem inelele pe un servetel de hartie pentru a absorbi bine surplusul de ulei.


Inelele de dovlecel le putem servi calde sau reci, ca aperitiv.


Pofta buna !


Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

17.10.2012, 15:17

O idee foarte faina!

andreea_angelo 1

13.11.2012, 14:27

DanMonica 1

16.11.2012, 19:53

multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de smantana