Carnaciori in foietaj

de DanMonica in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 1973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. carnaciori
  • 400 gr. aluat foietaj (1 foaie)
  • 1-2 castraveti murati
  • 1/2 ceapa
  • - susan
  • 1 galbenus
  • cateva felii de branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Eu am vrut sa modific un pic clasica reteta de carnaciori in foiataj, asa ca am adaugat ceapa, castravetii si susanul.


Taiem carnaciorii in bucati de 5 cm. (aproximativ); ceapa si castravetii ii taiem marunt, iar susanul in prajim 10-15 minute intr-o tava fara ulei. Dupa ce s-a dezghetat foietajul, il mai intindem un pic si il impartim in patratele egale. Pe diagonala patratelelor punem putina ceapa, castravetele (stors bine), cateva seminte de susan si, la sfarsit, carnaciorii.


Impachetam carnaciorii in foietaj, ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dupa care ii ungem cu galbenus si mai presaram seminte de susan. Dam tava la cuptorul incins pentru 20-25 (pana se coace foietajul).


Pe unele rulouri, cat au fost calde, am pus cate o jumatate de felie de branza topita.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

04.01.2013, 13:11

adasev12 1

04.01.2013, 15:31

adry88 1

04.01.2013, 18:20

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup