Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2015 | 1399 vizualizari

 

Avand multi Ioni si Ioane in familie trebuia sa incropez ceva repede ca aperitiv si le-am facut pe dumnealor micute si bunute. Vi le recomand si voua sunt tare bune.

 

INGREDIENTE

  • Un pachet foietaj (800 gr.)
  • 1 ou
  • 30 gr susan
  • 500 gr carnati trandafir
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir:

Am lasat de cu seara aluatul de foietaj la dezghetat. Desfacem foaia si taiem patratele mici in care punem feliute de carnati pe care l-am feliat intre timp. Impaturim in colturi si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Batem oul cu putina sare, ungem pateurile cu ou si presaram susan. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade pentru 10 minute. Apoi micsoram temperatura la 180 grade, le tinem in cuptor pana se rumenesc frumos.


Pateurile sunt gata pentru a fi servite. Sa va fie de folos.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu branza, ciuperci, carne

2

Deasupra puteti pune si mac in loc de susan sau telemea rasa, cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri din foetaj cu cirnati trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

alilianaa 1

08.01.2015, 18:31

buni, foarte buni ca si gustare..

elucubratiiculinare 1

09.01.2015, 16:21

minunate

dantes 1

10.01.2015, 11:22

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat