Paine cu ou la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2011 | 25370 vizualizari

 

Micul dejun de azi.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii paine
  • sunca presata
  • cascaval sau branza topita felii
  • masline
  • cateva felii de rosie
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • piper
  • oregano
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

Oul se bate cu putin piper si cateva fire de oregano uscat.Se adauga laptele.


Se unge o tava cu unt.Cele trei felii de paine se inmoaie in amestecul de ou cu lapte si se aseaza in tava.Deasupra se pune sunca presata apoi cascavalul(sau branza topita,ce doriti),apoi feliile de rosii si masline taiate bucatele.


Se da la cuptorul incins 45 min.


Se consuma calde sau reci,cu ketcup.

 

TIPS-URI

1

Cine vrea poate sa puna si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

23.10.2011, 07:43

Apetisant micul tau dejun

LUK 1

24.10.2011, 08:19

bun bun

mihaelar63 1

02.04.2014, 09:45

Un mic -dejun rapid si apetisant !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc