DanMonica

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 16.02.2012

RETETE23
PRIETENI29
Retete / Mancaruri cu carne

Clatite cu carne

In Mancaruri cu carne la 16 Noi 2012

Intr-un vas punem faina, ouale si incepem sa le amestecam cu mixerul, adaugand treptat laptele. Apoi adaugam apa minerala, sarea si amestecam bine. Incingem bine tigaia, o luam de pe foc, punem o lingura de ulei,  turnam un polonic din compozitie - pe care o intindem bine...

Tuslama

In Vita la 16 Noi 2012

Fierbem burta bine in 2-3 ape, iar cand se raceste o taiem bucati potrivite. Separat incepem sa pregatim sosul: punem pe foc o cratita, in care am turnat uleiul, si adaugam treptat faina, amestecand bine sa nu faca cocoloase.  Apoi turnam treptat laptele si completam cu zeama (din ultima...

Curcan cu mazare

In Curcan la 17 Oct 2012

Cepele le curatam, le taiem marunt si le dam intr-o cratita la prajit. Cand au inceput sa capete o culoare aurie adaugam boiaua. Adaugam pulpele dezosate si taiate, le lasam 1-2 minute sa se prajeasca, apoi adaugam apa cat sa acopere carnea, acoperim vasul cu un capac si le lasam sa fiarba....

Rulada de carne tocata

In Porc la 3 Mai 2012

Cartofii curatati ii radem, ii punem intr-o sita, ii spalam cu apa rece si ii lasam la scurs.  Tocam marunt ceapa, patrunjeleul si mararul si le punem intr-un vas in care am asezat carnea tocata. Mai adaugam ouale crude, usturoiul zdrobit si condimentele. Painea o punem pentru 2-3 minute...

Dovlecei umpluti

In Pui la 27 Mar 2012

Curatam toate ingredientele si le punem la fiert sau in steamer. Pieptul de curcan l-am pus in steamer pentru 80 minute. Dupa ce au trecut 50 minute am adaugat cartoful si morcovul. Dovlecelul l-am taiat pe jumatate, in lung, si l-am lasat la aburi numai pentru 10 minute (daca il fierbem nu il...

Ciuperci scazute cu aripioare pane

In Pui la 15 Mar 2012

Ceapa tocata o calim pana capata o culoare aurie. Adaugam ciupercile taiate si condimentam. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand.  Dupa aproximativ 15 minute adaugam si morcovii taiati cubulete mici si lasam sa fiarba in continuare, pana...

Tocanita de pui ca la Medias

In Pui la 15 Mar 2012

Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele,  turnam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba. Cand au inceput sa se inmoaie aripioarele condimentam...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 04.01.2013

Prajitura cu nuca de cocos

publicat la 03.01.2013

Carnaciori in foietaj

publicat la 02.01.2013

Spirala cu spanac

 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]