Larisel

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 28.09.2013

RETETE39
PRIETENI83
Retete

Prajitura de post cu caise

In Mancaruri de post la 26 Noi 2013

Am taiat caisele in bucati, tava am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina. Faina am amestecat-o cu zaharul, praful de sare, zaharul vanilat si praful de copt. In alt vas am amestecat compotul cu uleiul, cu caisele si cele 4 linguri de gem de caise, dupa ce am omogenizat turnam usor peste...

Mâncare de cartofi cu mazăre(de post)

In Mancaruri de post la 26 Noi 2013

În oala în care ne-am decis să pregătim, punem puțin de ulei iar când acesta s-a încălzit punem ceapa tocată, pe care nu o lăsăm decât foarte puțin.  Punem peste morcovul, iar mai apoi adăugăm o lingură bună de bulion.   După ce s-au...

Prajitura simpla cu mar

In Prajituri la 25 Noi 2013

Am curatat merele si le-am taiat in cuburi nu foarte mari. Pentru a nu se oxida le-am tinuat, pana cand blatul a fost gata, in apa in care am pus suc de lamaie si felii de lamaie.  Albusul cu praful de sare le-am batut spuma, apoi galbenusurile cu uleiul si zaharul si zaharul vanilat. Am...

Peste la grill cu orez

In Pangasius la 21 Noi 2013

Cu cele doua linguri de ulei, piperul si sarea facem un amestec cu care ungem feliile de peste. Intr-o tigaie sau oala mai mica punem un pic de ulei iar cand s-a incalzit punem ardeiul gras tocat, nu il lasam mult si punem apa fierbinte, adaugam sare si apoi punem si orezul. Cand este aproape...

Salata de morcov

In Salate la 20 Noi 2013

Curatam legumele, dam morcovul prin razatoarea mare, la fel si telina, taiem ceapa si ardeiul gras. Peste acestea punem dupa gust sare, ulei si otet.

Prajitura cu crema de vanilie si nuci

In Prajituri la 18 Noi 2013

Imi place ca atunci cand incep sa pregatesc ceva sa am toate alimentele gata de utilizare. deci initial am spart nucile, le-am curatat si le-am sfarmat. Am topit cateva linguri de zahar iar cand s-a caramelizat am pus nucile, dupa ce s-a racit, le-am pisat dar nu prea marunt. Pentru blat...

Pizza salami de casa

In Pizza la 16 Noi 2013

Inainte de pregatirea blatului taiem salamul(cubulete sau felii), ciupercile si cascavalul care poate fi razuit sau taiat in cubulete, depinde cum vreti. Intr-un ibric punem sucul de rosii, piperul, sarea, lingurita de zahar si 2 foi de dafin plus oregano si dam la foc pana se ingroasa. In...

Paste cu ton

In Spaghete la 29 Sep 2013

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor scrise pe pachet. Ceapa se toaca marunt (eu una o toc cat mai marunt posibil), se toaca patrunjelul. In tigaia cu ulei incins se pune ceapa pana se face aurie apoi se adauga tonul.  Se condimenteaza dupa gust si dupa cateva minute se...

Tagliatele Carbonara

In Paste la 28 Sep 2013

Se pun tagliatellele la fiert cu un praf de sare, este important sa se tina cont de timpul de fierbere. Amestecam smanatana cu cele 3 galbenusuri ( se poate folosi si albusul, insa eu una asa prefer), adaugam sare si piper dupa gust. Am ales sa pun si un pic de oregano uscat, asa am avut la...

Afisate 31 - 39 din 39 retete    
BUNATATI PENTRU SARBATORILE PASCALE

Postari recente

publicat la 21.11.2014

Varza calita de post

publicat la 21.11.2014

Fasole scazuta cu carnati

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro