Tagliatele Carbonara

de Larisel in Paste, 28 Sep 2013 | 2682 vizualizari

 

Ce sa gatesti cand trebuie sa fie rapid dar totusi gustos? Raspunsul meu este simplu-paste sau orice altceva legat de ele. Sunt o fana a pastelor, le mananc simple, dulci sau in orice alta combinatie care imi vine in minte.

Desi sunt o incepatoare in ale gatitului(mama m-a tinut mai mult la "privit"), pastele mele mereu au fost laudate(in mod sincer sper!!).

 

INGREDIENTE

  • tagliatelle
  • 3 oua
  • 200 grame smantana
  • 200 grame kaiser
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele Carbonara:

Se pun tagliatellele la fiert cu un praf de sare, este important sa se tina cont de timpul de fierbere.


Amestecam smanatana cu cele 3 galbenusuri ( se poate folosi si albusul, insa eu una asa prefer), adaugam sare si piper dupa gust. Am ales sa pun si un pic de oregano uscat, asa am avut la indemana.


Taiem kaiserul in cubulete potrivite/fasii, tocam patrunjelul.


Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste kaiserul(nu foarte mult) peste care se adauca amestecul de ou cu smantana.


Pentru un plus de aroma se adauga patrunjel(mie imi place foarte mult) sau busuioc.


Dupa ce amestecul s-a gatit punem pastele peste si amestecam.


Se servesc cu vin alb.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si usturoi

2

Kaiserul se poate inlocui cu bacon, pancetta.

3

La acest tip de paste nu este neaparat nevoie de parmezan, insa daca doriti se poate adauga in ultima faza a procesului de gatire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.09.2013, 12:26

Bine ai venit

Larisel 1

29.09.2013, 13:27

Multumesc mult!

Panacris 1

04.12.2013, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev