Budinca de paste cu lapte si cascaval

de La Ancuta in Paste, 21 Ian 2011 | 12161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 550 ml lapte
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 150 g cascaval
  • putin unt pentru uns tava
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu lapte si cascaval:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.


Mixam ouale cu un praf de sare si adaugam zaharul.


Adaugam apoi laptele caldut, esenta de vanilie si coaja de lamaie.


La final adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.


Ungem o tava termorezistenta cu unt si o tapetamcu pesmet.


Punem pastele in tava iar desupra turnam amestecul de oua cu lapte.


Dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste deasupra.


Lasam putin sa se raceasca iar apoi portionam.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

24.01.2011, 08:31

Panacris 1

01.08.2012, 21:18

Multumesc ptr idee! Reteta e deja la favorite!

tanyapatap 1

13.05.2014, 19:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si sos bechamel