Paste Carbonara

de cristeena20 in Paste, 1 Mar 2014 | 70597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste fettucini
  • 200 gr bacon
  • sare, ulei de masline
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 cutie smantana dulce
  • busuioc verde
  • parmigiano ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

- Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (cca 5-7 minute in apa cu sare si cateva picaturi de ulei de masline). Cand sunt pe jumate fierte , ne apucam de sos.


- Baconul se taie cubulete (eu l-am cumparat asa) si se pune in tigaie sa se prajeasca. Cand e prajit adaugam in tigaie pastele fierte gata scoase din apa si saltam de cateva ori la foc mare.


- dam focul la minim si intr-un bol amestecam galbenusurile cu putina apa fierbinte in care au fiert pastele si apoi adaugam smantana dulce . Aduagam sare, piper si turnam peste pastele cu bacon. La foc mic amestecam bine pana devine putin cremos . Nu lasam mult sa nus e branzeasca oul. Stingem si adauagam parmigiano ras si busuioc verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

simona72 1

01.03.2014, 12:15

Preferatele mele!!

cristeena20 1

01.03.2014, 16:50

Va multumesc

Panacris 1

17.03.2015, 07:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08