Paste Carbonara

de cristeena20 in Paste, 1 Mar 2014 | 72487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste fettucini
  • 200 gr bacon
  • sare
  • ulei de masline
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 cutie smantana dulce
  • busuioc verde
  • parmigiano ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (5-7 minute in apa cu sare si cateva picaturi de ulei de masline). Cand sunt pe jumate fierte, ne apucam de sos.


Baconul se taie cubulete (eu l-am cumparat asa) si se pune in tigaie sa se prajeasca. Cand e prajit adaugam in tigaie pastele fierte gata scoase din apa si saltam de cateva ori tigaia la foc mare.


Dam focul la minim si intr-un bol amestecam galbenusurile cu putina apa fierbinte in care au fiert pastele si apoi adaugam smantana dulce. Aduagam sare, piper si turnam peste pastele cu bacon. La foc mic amestecam bine pana devine putin cremos. Nu lasam mult sa nu se branzeasca oul. Stingem focul si adaugam parmigiano ras si busuioc verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simona72 1

01.03.2014, 12:15

Preferatele mele!!

cristeena20 1

01.03.2014, 16:50

Va multumesc

Panacris 1

17.03.2015, 07:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara