Paste Carbonara

de cristeena20 in Paste, 1 Mar 2014 | 75030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet paste fettucini
  • 200 gr bacon
  • sare
  • ulei de masline
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 cutie smantana dulce
  • busuioc verde
  • parmigiano ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (5-7 minute in apa cu sare si cateva picaturi de ulei de masline). Cand sunt pe jumate fierte, ne apucam de sos.


Baconul se taie cubulete (eu l-am cumparat asa) si se pune in tigaie sa se prajeasca. Cand e prajit adaugam in tigaie pastele fierte gata scoase din apa si saltam de cateva ori tigaia la foc mare.


Dam focul la minim si intr-un bol amestecam galbenusurile cu putina apa fierbinte in care au fiert pastele si apoi adaugam smantana dulce. Aduagam sare, piper si turnam peste pastele cu bacon. La foc mic amestecam bine pana devine putin cremos. Nu lasam mult sa nu se branzeasca oul. Stingem focul si adaugam parmigiano ras si busuioc verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simona72 1

01.03.2014, 12:15

Preferatele mele!!

cristeena20 1

01.03.2014, 16:50

Va multumesc

Panacris 1

17.03.2015, 07:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev