Larisel

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 28.09.2013

RETETE39
PRIETENI83
Retete / Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana

In Dulciuri la 21 Noi 2014

Reteta de preparare a papanasilor Scurgem branza de zer, o punem intr-un castron impreuna cu sarea, zaharul(in functie de preferinta), zaharul vanilat si coaja de portocala plus lingurita de praf de copt. Se marunteste totul cu o furculita, se omogenizeaza iar apoi se pun cele doua...

Chec duo de post

In Prajituri la 15 Noi 2014

Pregatim tava si aprindem cuptorul. Amestecam toate ingredientele mai putin praful de cacao si dulceata de prune. Dupa ce compozitia a devenit omogena, impartim amestecul in doua parti. In una dintre parti punem dulceata si cele trei linguri de cacao, omogenizam. In tava pregatita...

Placinta cu mere

In Prajituri la 2 Oct 2014

Merele le spalam, le curatam si le dam pe razatoarea mare. Intr-o cratita punem merele date pe razatoare impreuna cu zaharul si jumatate de cana de apa.  Lasam la foc mic, verificand din cand in cand. Foile le lasam la dezghetat, cat mai bine ca sa le putem desface cu usurinta....

Chec cu ciocolata si portocala

In Prajituri la 27 Aug 2014

Inainte de toate, ciocolata se da pe razatoarea mare, iar coaja de portocala se taie marunt. Aceasta se pune in functie de cat de aromat doriti sa iasa checul. De acum procesul este un simplu si cunoscut, ouale se separa, albusul se bate spuma incorporand zaharul usor usor, galbenusurile se...

Cornulete fragede

In Prajituri la 22 Dec 2013

Untura la temperatura camerei plus smantana si cubuletul de drojdie impreuna cu praful de sare se amesteca pana devin o pasta. Apoi se incorporeaza faina pana obtinem un aluat nelipicios si usor manevrabil. Altuatul se lasa la rece pentru 2 ore timp in care pregatim amestecul de nuca si...

Clatite pufoase reteta cu ciocolata

In Dulciuri la 7 Dec 2013

Clatite pufoase reteta Separam ouale, amestecand galbenusul cu zaharul si ulei iar albusul cu praful de sare. Peste faina punem praful de proteina impreuna cu praful de copt. Peste albus turnam amestecul de galbenus, laptele caldut si apa, apoi treptat din faina cu proteina.  Lasam...

Clatite cu menta, ciocolata si caramel

In Dulciuri la 4 Dec 2013

Pentru clatite amestecam toate ingredientele si la sfarsit punem menta, eu am avut uscata dar verde ar fi si mai buna(taiata marunt).  Ciocolata o tinem la temperatura camerei sa fie usor de intins. Pentru caramel, punem zaharul la topit pana se face auriu si este complet lichid. Luam...

Prajitura simpla cu mar

In Prajituri la 25 Noi 2013

Am curatat merele si le-am taiat in cuburi nu foarte mari. Pentru a nu se oxida le-am tinuat, pana cand blatul a fost gata, in apa in care am pus suc de lamaie si felii de lamaie.  Albusul cu praful de sare le-am batut spuma, apoi galbenusurile cu uleiul si zaharul si zaharul vanilat. Am...

Prajitura cu crema de vanilie si nuci

In Prajituri la 18 Noi 2013

Imi place ca atunci cand incep sa pregatesc ceva sa am toate alimentele gata de utilizare. deci initial am spart nucile, le-am curatat si le-am sfarmat. Am topit cateva linguri de zahar iar cand s-a caramelizat am pus nucile, dupa ce s-a racit, le-am pisat dar nu prea marunt. Pentru blat...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
BUNATATI PENTRU SARBATORILE PASCALE

Postari recente

publicat la 21.11.2014

Varza calita de post

publicat la 21.11.2014

Fasole scazuta cu carnati

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro