Chec duo de post

de Larisel in Prajituri, 15 Noi 2014 | 7375 vizualizari

 

Este simplu, economic dar totodata delicios!!

 

INGREDIENTE

  • o cana de apa plata sau carbogazoasa
  • in jur de 4-5 linguri de ulei
  • aproximativ doua cani de faina
  • o cana de zahar
  • un plic praf de copt
  • esenta de vanilie sau un pliculet zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 3 linguri de cacao
  • dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec duo de post:

Pregatim tava si aprindem cuptorul.

Amestecam toate ingredientele mai putin praful de cacao si dulceata de prune.

Dupa ce compozitia a devenit omogena, impartim amestecul in doua parti.

In una dintre parti punem dulceata si cele trei linguri de cacao, omogenizam.

In tava pregatita punem o parte din compozitia alba apoi compozitia cu cacao iar apoi restul compozitie albe.

Este gata cand trece testul cu scobitoarea!

Pofta mare! 

 

TIPS-URI

1

dulceata de prune poate fi inlocuita cu cea de zmeura, caise sau chiar gem de mere

2

este foarte bun alaturi de o cana de cafea sau ceai

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec duo de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec duo de post-0
Chec duo de post-1
Chec duo de post-2
Chec duo de post-3
Chec duo de post-4
Chec duo de post-5

COMENTARII (6)

Bunica

Bunica 1

15.11.2014, 19:09

Buna pufosenia!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

15.11.2014, 20:29

Rocsi

Rocsi 1

15.11.2014, 20:38

Imi place acest chec!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!